Verwonder de
wereld, begin
bij jezelf

Verhalenbank_200px

Verhalenbank

Spelevaart_streepje

Verhalen over duurzaamheid

Dertig Jaar

Hoe zitten we er bij over dertig jaar?

Stel jij jezelf ook wel eens die vraag?

Volgens mij moeten we ons veel minder druk maken over vandaag of morgen maar veeleer over het leven over dertig jaar. Met deze lange-termijnblik maken we elke dag andere keuzes en maken we een wereld die we waardig kunnen overdragen aan de volgende generatie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sem van de Pol en dit is een foto van mezelf hoe ik er uit zie over dertig jaar. Althans, dat heeft de app bedacht die ik voor deze foto heb gebruikt. Het zal vast niet kloppen en daar komt bij, als ik niet goed uitkijk bij het oversteken zit ik over dertig jaar helemaal niet meer.

Wat doe ik?

Ik noem mezelf storyteller en wil graag bouwen aan een duurzame wereld, een wereld waarin we elkaar en ons leefsysteem niet uitputten maar juist voeden. Hoe kunnen we de wereld rijker maken zonder dat we vooral onszelf verrijken? Dat is een vraag die mij mateloos interesseert…

Wil jij begin maken met het bouwen aan de betere wereld van morgen vandaag te realiseren. Begin met betere zelfzorg en kijk dan hoe je beter voor de wereld kun gaan zorgen. Het lijkt een grote vraag, beter voor de wereld zorgen, je kunt iets groots doen door klein te beginnen.

Heb je een klankbord nodig om voor jezelf dit thema verder te onderzoeken? Voel he vrij om contact met me op te nemen, dan kunnen we kijken wat voor de eerste stap is om de wereld te veranderen. Elke (grote) reis begint met een eerste stap.

#vertragen #community #gemeenschappen #duurzaamheid #persoonlijkegroei #brutonationaalgeluk #verbinding #religare #spelevaart

Volg mij op Facebook

https://www.facebook.com/people/Spelevaart/100089808095071/

ontregeling

vertraging

verbinding

verwondering